I can't help but wish you took me with you

But you're in Denmark and I break down, cause it's not fair if you're not around.

 

Varför bloggar jag alltid när jag egentligen borde sova? Det är alltid då det börjar krypa i fingrarna på mig efter att ta alla fina känslor och göra dem till något fint. Som rubriken och citatet jag började med antyder så saknar jag honom. Givetvis gör jag det. Det gör jag alltid. Fast inte så här mycket. Bara lite för ofta. Fast vet inte om jag tycker att det är för ofta heller. Det är fint. Väldigt fint. Tänk att du befinner dig i ett helt annat land just nu. Tanken stör mig. Det var likadant när jag var i Norge. Det är konstigt. Varför spelar avståndet roll när avståndet ändå är för stort? Det spelar väl ingen roll om antalet mil mellan oss är 3-siffrigt eller 4-siffrigt? Det är ändå alldeles för många mil. Inte länge till dock. Om 6 dagar. Om 6 dagar ska jag spendera 8 dagar med dig. 8 dagar i sträck. Det har aldrig hänt förut. Det är lite smått överfint faktiskt.

 

För att blogga om en annan person för omväxlings skull - Har jag någonsin nämnt hur jävla mycket jag tycker om D-Moll? Vet ni vad... Jag har en stark känsla av att jag nog kan ha nämnt det nån gång. Några gånger. Många gånger. Alldeles för många gånger. Men jag har nog inte nämnt hur tacksam jag är. I alla fall inte sen the breakup. Att förlora D-Moll var fel för mig. Väldigt fel. Det var värre än känslan av svek och förlust. Hur fel det kändes. Just då var vi i en tidpunkt av våra liv där vi faktiskt inte fungerade ihop alls. Jag älskade fortfarande henne och hon behövde stabilitet i sitt liv för att bygga upp sig själv igen. Stabilitet som jag inte kunde ge överhuvudtaget. Ändå kom vi alltid tillbaka till varandra med jämna intervaller. Nu menar jag inte att vi blev tillsammans igen utan att vi pratade. Jag ställde mig frågan varför. Helatiden typ. Det var först för några månader sedan som jag blev redo att funktionera som hennes vän. Jag vet inte hur jag visste det, men det gjorde jag. Tack InterCity för det. Den starkaste känslan som slog mig (om nu känslor slåss) när vi började prata "permanent" igen var lättnad. För vet ni? Vissa människor ska man bara ha i sitt liv. De ska bara vara där. Slutdiskuterat. Jag hoppas att ingen av oss kommer försöka säga upp kontakten igen. Vi vet båda två vid det här laget att detä ndå inte kommer lyckas. Inte i längden. Om vår relation återigen skulle bli ohållbar skulle vi kunna låta bli att prata ett tag. But just like the changing seasons, I know you'll be back again. Ibland dampar jag på dig. Ibland stör jag mig på allt du gör. Ibland är du typ jobbigast i världen. Men du är också bäst. Och jag gick till du-form där någonstans. Fint. Skitsamma. Vad jag försöker säga här är att jag är så fucking tacksam för att jag har åtminstone en person i mitt liv som bara ska vara där. För att det är så det är. Saker och ting kanske inte blev som jag tänkte för att par år sen, men vet du vad? Du ska bli gudmor till min förstfödda. Punkt slut.

 


"Why?"

She asked me a question tonight, kinda caught me off guard. "Why?" she asked curiously. "Why do you stick around? What keeps you going?" I knew what she meant. Instantly. I knew she was talking about him. Wondering what makes it all worthwhile. But how do I answer those questions? How do I tell her what it's all about. How do I tell her that it's the small things? It's staying up late, playing iPhone-games with him. It's listening to his lectures that everyone else hates. It's getting way too drunk with him and getting annoyed when he's over-protective. It's kissing in the middle of the street in the middle of the night. It's talking to him on the phone til' 6 a.m when none of us can sleep. It's watching him shine when he's talking about trains and cats. It's our english conversations. It's him asking me of all people if I wanna go to London with him. It's the way I get annoyed with him for apologizing for things he has no control over. It's the way he just chose the "Jorden Runt"-category on Quizkampen because he knows I suck at geography. It's how I always say I hate him, and how we both know it's a lie. It's me relating to stupid Taylor Swift-songs and singing my heart out. It's all the tee we're always drinking. It's spending hours talking about how much we hate everyone. It's the way he's always overthinking things, and the way I'm always overkilling things. It's the way he doesn't know What any of these things Meehan too me. 

 

"Why?" She asked curiously. "Why do you stick around? What keeps you going?" All these thoughts were running through my head in a split second. "Everything", I replied softly. Everything. Yeah. That'll do.


InterCity & De 40 ursäkterna

Hellu!

Egentligen är klockan lite för mycket för att jag ska blogga, men eftersom jag blivit så hysteriskt förtjust i att göra det på sistone gör jag detä ndå. Och jag som skulle vända tillbaka mitt dygn. Det tänkte jag göra redan i söndags natt. Lite klyftigt tänkte jag att eftersom måndagen skulle bli rätt intensiv så skulle jag se till att vara utvilad när larmet ringde. Precis när jag tänkte lägga mig ringde dock InterCity. Jag hade haft en Twitter-konversation med honom tidigare och talat om för honom att jag skulle bli Sveriges diktator när jag blir stor, samt att jag skulle straffa honom för att han ifrågasatte min authority, varpå han ringde. Vi hade en väldigt trevlig konversation, förutom att han gnälldep å min engelska. Tydligen hade jag en väldigt skandinavisk accent istället för min vanliga amerikanska. Det kan nog stämma. Min engelska har lika mycket humör som jag och är ibland rent förfärlig. Men får väl ta det som en komplimang, och se det som att jag tydligen brukar ha rätt bra accent annars. Fast fick jag välja skulle jag hellre prata brittiska. Tyvärr kan man inte välja sin accent, och min brittiska låter rätt vedervärdig. Synd. Jag fick också reda på att jag tydligen sagt och trott fel helatiden när det gäller vår Londonresa. Vi flyger tydligen inte därifrån på fredagen, utan lördagen. Men det är inte som att det gör mig något precis. Jag har ändå inte bokat något tåg hem från Skara. Mest för att jag helst inte vill åka därifrån. ;) Telefonsamtalet pågick i alla fall till strax efter 6 på morgonen, så där rök min plan om god natts sömn.

 

Trött som få begav jag mig iväg till bussen för att åka till stan. Jag begav mig först till Häggvik för att hämta post. Någon post hade jag inte. Det gjorde dock inget, för jag fick ha deeptalk med Stenfan. Jag tycker om honom nu igen har jag bestämt. Det skiftar ganska friskt. Mest för att vår relation är så bipolär. Ibland beter han sig som om jag är världens drygaste teenager, och ibland beter han sig som att jag är någon slags liten ängel. Förvirring. Jaja, han är fin i alla fall. Efter samtalet med honom åkte jag iväg till Västra Skogen för att träffa min KP. Vi åkte i hennes bil till Solna för att hämta ut våra pass. Sedan åkte vi in till Centrum och tog en fika eftersom jag inte ätit på hela dagen. Räkmacka och apelsinjuice ftw! Vad är det här för någon konstig hiphop-låt? Skitsamma. Efter det hann vi ta en ytterst kort shoppingrunda innan Miss Wiplash ringde och tjatade på mig om att jag skulle komma till Hökis så vi kunde bege oss hem till Skyways och busa. KP skjutsade mig till Fridhemsplan där jag fick ta tunnelbanan. På perrongen träffade jag min morbror. Förvåningen var stor eftersom han inte ens bor nära Stockholm. Men det var fint.

 

Skyways bor i Huddinge. Vi fick alltså ta buss 172 mot Norsborg, samma buss som går förbi Högdalen. Detk ändes lite nostalgiskt på ett väldigt icke-positivt sätt. Usch. Tråkigt att jag inte ens fick ha några fina minnen kvar. Allt skulle han förstöra, lilla Obvious. Fast det är väl egentligen ingen annan än han som förlorar på det. Om man nu bryr sig om att folk ogillar en. Jaja, försätter. I Huddinge blev vi uppmötta av Skyways som visade oss till sin lägenhet. Han bor mycket mysigt måste jag säga. Kvällen och natten där blev busig som fan!

 

På tisdag morgon var det upp med tuppen och jag och Wiplash var helt döda. Vi skulle nämligen representera USS på VIP-invigningen av Grönan för i år. Ett repotage kommer dyka upp i På Tal Om Stockholm inom kort. Detta var en upplevelse. Jag fick sköta inspelningen ca 90 meter upp i luften från den nya attraktionen Eclipse. Det gick bra. Vinden gjorde så att det distade och mina frågor till Wiplash var något flummiga, men jag tappade inte inspelningsutrustningen i havet i alla fall. Vi hann även åka lite annat, bland annat Fritt Fall. Wiplash tyckte att den var läskig och åkte bara en gång. Jag åkte två.

 

I dag åkte jag hem, vilket var ganska skönt efter de senaste dagarnas äventyr. Har spenderat denna tid med att se Snabba Cash samt pratat med D-Moll i telefon. Lång och fin sammanfattning avklarad. Fast ni ska få ett citat också.

 

Jag pratar i telefon med InterCity.

InterCity: "Min pappa är lite som jag. Om han inte gjort något han borde göra, och om ursäkter är som rövar och alla har en, är min pappa mer som Ali Baba och de 40 rövarna."


Ett sånt där tråk-inlägg

Kära bloggfan!

Ska börja med att berätta att jag nu har börjat inventera riktiga smeknamn på folk. så ni slipper mina fruktansvärt trista bokstavskombinationer. Visst är det förvirrande, men det är ju ändå inte meningen att man ska ha koll på vem som är vem. Fast det har nog de flestaä ndå. Men jaja, sämre koll i alla fall. Dessutom kan jag ha ett gott samvete som en sån där bloggare som värnar om folks integritet. Åtminstone de som förtjänar det. Jag är ju trots allt människa. Lite dryg måste jag ju få vara. Är inte typen som "står över" folk som beter sig illa. Vad jag försöker säga här att Obvious kommer fortsätta heta Tommy. För att inte förvirra folk kommer därför namnet Obvious kasseras. Synd på bra nickname egentligen.

 

I torsdags var jag hos Miss Wiplash, och hon hade hittat en ny grabb. Hon htitar många grabbar. Den här är dock hysteriskt awesome. Jag väljer att kalla honom för Skyways här, av skäl jag inte tänker rerdogöra för. Han stannade hos oss till sent in på natten och vi bestämde att vi ska åka till honom på måndag kväll. Måndag kommer bli rätt fullpackad för mig. Ska bland annat hämta pass i Solna och post i Häggvik. Har jag tur har mina klänningar för studentskiva respektive studentavslutning kommit. Det blir mycket klänningar att bära på i så fall. För att återgå till ämnet sov jag över hos Miss Wiplash torsdag-lördag. På fredagen kom Moderaten på besök och han lagade mat till oss. Vi gjorde även chokladpudding. Chokladpudding är gott och allmänt underskattat.

 

I dag har varit en rätt dålig dag. Deprimerad har jag varit. Nej, inte deprimerad. Deppig. Depression är ett medicinskt tillstånd, och hör sen. Har pratat en del med D-moll (såklart du ska heta det) i telefon. Det var ganska intressant så här i efterhand. Mycket att analysera. Allt som kräver analys är trevligt, tycker jag. Annars har jag mest saknat InterCity. Typ mer än någonsin. Och ja, kära läsare. Min stora kärlek (dramatic) heter numera InterCity, vilket nog är det nickname jag blev mestn öjd med. Det passar så bra av så många anledningar. Bland annat för att han är mitt tåg, men det där är det nog bara Wiplash och D-moll som förstår. Och X-Friend möjligen, om hon fortfarande följer min blogg. Jag har ont i min nacke. Kan bero på att jag ligger lite konstigt för närvarande. Jag vill ringa InterCity. Problemet är att klockan är 5 på morgonen, samt att jag inte ringer InterCity när jag inte har något att säga. Jag ringer ingen när jag inte har något att säga. Nästan. Synd att Snusk-Jonnie sover, annars hade jag SMS:at honom och beklagat mig. Han är det nya offret för mitt tjatande, och han hari nte hunnit tröttna än. Nej, vet niv ad. Nu ska jag avsluta detta blogginlägg som inte sa någonting egentligen. Tjao!


If there is no heaven Fredrik, then why am I all kind?

Sitter här och lyssnar på Säkert's engelska platta. Fast jag sitter inte, rent tekniskt ligger jag. Men det är väl sekundärviktigt antar jag. Sekundärviktigt? Det ordet uppfann jag nog just själv.

 

Har hänt en del sen sist. Åkte till stan för att träffa S på måndag förmiddag. Läste bland annat True Blood med henne och R innan det var dags att rulla iväg för att köpa fika till Styrelsemötet. Nämnda möte var mycket trevligt. Många jobbiga punkter att jobba sig igenom, men eftersom styrelsen är så awesome gör det inte så mycket. Tycker inte att det känns som ideellt engagemang när man får god mat, fika, cola och trevligt umgänge tillbaka. Dessutom får vi faktiskt ett visst arvode. Efter mötet åkte jag hem till S och R igen där jag sov över. S kom dock inte med oss hem, så jag fick private time och deeptalk med R. Alltid lika trevligt när vi väl får till det. När S kom hem runt 1 sov R, och eftersom S var lite depp begav vi oss ut på vandring i Hökarängen. Detta var hysteriskt trevligt och inte ens kallt, så vi var ute i 2 timmar. Vid halv 4 kom vi in igen och la oss. Vid 8 kördes vi dock upp igen av R då hon skulle ha besök i lägenheten, så vi fick åka iväg till kansliet där jag gick och la mig igen. Jag drömde om handdukar. Intressant.

 

En sak till. F ringde mig i måndags och var i upplösningstillstånd. Oroad lämnade jag R och S för att i lugn och ro kunna prata med honom i trapphuset. Hans tåg hade tydligen kört på någon. Denna någon hade naturligtvis avlidit. Tänk er den känslan. Tänk er att vara närvarande när någon väljer att avsluta sitt liv. Jag kan bara föreställa mig det. Föreställa mig hur verkligt fenomenet självmord skulle bli just då. Tanken är nog för att tynga vem som helst som har någon slags sympati i kroppen. Det jag reagerade på mest var att passagerarna tydligen inte erbjöds något psykiskt stöd från kompetent personal. SJ hänvisade tydligen till personalen ombord. Jag behöver nog inte säga hur sjukt det är, men gör det ändå. Hur mår dessa människor tror ni? Tror ni att de har tid eller ork att ta det? Det tror inte jag. SJ's egen personal blir ju genast erbjudna psykisk hjälp, och jag förstår att det måste vara värre för t.ex lokföraren. Men jag kan tänka mig att många av passagerarna också mådde skit. Jag skulle själv ha brytit ihop. Bara att höra om det från någon man känner gav mig rysningar.

 

Från allvaret till några citat, för att man inte ska sluta deppigt.

Jag: "M, vad gör du?"

M: "Jag lägger passians." (stavning?)

Jag: "Bögigt."

M: "Jaså, är det DET bögarna gör? De går hem till varandra, lägger passians och får AIDS. Det är skamligt! Sånt snuskigt beteende borde förbjudas.

 

Jag går in på Styrelsemötet sjungades: "The Party don't start til I walk in!"

J: "Vad är det för tråkiga fester du går på?"

 

Någon håller föredrag på mötet då jag nyser högt. Ni som känner mig vet hur högt...

P: "Ordförande prosit."

 


I guess you're in Solna today, and I don't wanna need you this way.

I dag är en sån där ensam dag. En sån där dag när det känns som om man är den enda människan på jorden. Kan bero på att alla mina närmaste vänner är på olika uppdrag för US. S är på uppdrag från Riks uppe i Norr, Emma är på uppdrag för Skåne hos Små-blek och F är på styrelsemöte med Riks. Värst vad föreningsaktiva alla är nu när man tänker på det. Skulle väl kunna ringa typ S2 eller någon, men orkade aldrig det. I stället åkte jag in till stan och handlade. Så jag har åtminstone cola. Och mat.
 
Jag har tänkt på en sak. De flesta mänskliga känslor har ju en anledning. Alltså en förklaring. De uppkom när vi var mer djur än människor. De har uppkommit ur en instinkt som var livsnödvändig. Ta rädsla som exempel. Det är ju en självförsvarsmekanism. Kärleken är till för att vi ska binda oss till varandra länge nog för att skaffa barn och föra vår sort vidare. Men varför i helvete finns saknad? Vad är den bra för? För att hålla ihop oss med den där vi älskar? För min del tror jag att den kicken man får när man är med dem skulle räcka för att man skulle stanna. Men nej. Vi måste sakna. Vi måste gå runt och lida och lyssna på Taylor Swift och känna oss tragiska. Eller, att lyssna på Taylor Swift är nog ingetm åste, man ni fattar vad jag menar. Vad vinner man på det egentligen? Det är ju inte bara den man älskar som triggar saknad. Ni som nån gång rökt eller tagit droger vet att det ger en liknande känsla. Eller för den delen snöat in på cola eller godis. ;) Men var slutar saknaden och var tar behovet vid? Till exempel den där känslan i kroppen man får när man varit vaken allt för länge. Man känner att det enda man vill är att slänga sig på en säng och sova. Är det saknad? De flesta skulle nog säga nej. Men många alkoholister eller drogmissbrukare skulle nog säga att deras beroende är ett behov. De flesta skulle nog säga att skillnaden mellan saknad och behov är att behov är något man behöver för att överleva. Men jag vet människor som har dött av sorg när de förlorat någon de älskar. Gör det deras saknad till ett behov? Vad tycker ni? Var går gränsen?
 
Allt jag vet är att den här saknaden är väldigt jobbig. Och fin. Kom hiiiiit!

Svar till Tommy, igen.

Skulle inte du skriva om mig "på annat håll"? Oh well.
 
Där, kära Tommy, berörde du faktorn som är sjukast av alla. Ville inte ta upp det själv eftersom det kändes onödigt att skriva om såna privata saker, men eftersom du nu tog upp det själv så. Du förlorade din lillebror i cancer. Ändå är du sjuk nog att gå in på din ex-flickväns blogg och skriva "cancer ftw" och "hoppas du dör." Jag blir inte ledsen eftersom dina åsikter är oviktiga. däremot blir jag förskräckt över den bristande respekt du visar alla som dött i cancer. Fast enligt vad du säger själv är det ju bara dina "nära och kära" som spelar roll. Hur de som älskar mig skulle må har du uppenbarligen inte ens tänkt på. Och du kallar mig egoistisk... 
 
Du har full rätt att hata mig för att jag lämnade dig Tommy. Men du har ingen rätt att kränka mig och andra bara för att du inte kan hantera dina psykiska problem. Den enda du förstör för är dig själv.

If you want someone just like me, then why am I your plan B?

 Har hittat ett nytt bra band, och de är så awesome att jag inte kan sova. Då är det illa. Eller bra snarare. De heter Marianas Trench. Med tanke på hur bra de är borde de heta Marijuanas Trench. Den här typen av disco-alternative är verkligen min grej. Är typ extatisk just nu.
 
Har väl inget att säga egentligen. Inget som jag inte redan sagt tusen gånger. Inget som skulle avslöja mig som det tragiska fall jag är. Som om det inte vore avslöjat redan liksom. Ibland önskar jag att jag kunde få det till någon slags balans. När jag är med dig beter jag mig som någon slags stark person som aldrig blir sårad. Jag är kaxig, jag är likgiltig och jag är onåbar. Inte för att det är något du ändå skulle vilja nå. För bakom allt det där ligger desperationen. Rädslan för rejection, allt det jag skulle vilja säga men aldrig säger, alla de samtal jag vill ringa men aldrig ringer. Du säger att du inte gillar sättet hur du förföljer den du älskar. Ringer för mycket, säger för mycket. Jag avundas dig. Hade jag gjort det där hade jag åtminstone inte ljugit för mig själv, dig och alla andra. Jag beter mig som att du är vem som helst. Jag skulle inte tro på vad jag skrev till dig om jag var du. Just därför är det bäst att du inte läser min blogg. Läser du inser du hur mycket jag döljer. Jag vill inte vara tragisk. Jag vill inte vara någon stalker. Men jag är det. Det är den jag är och jag kan trycka undan det så mycket jag vill. Men på sätt och vis vore det nästan bättre om jag skrämde bort dig. Om min intensitet fick dig att backa ur. Hellre ärlig förlust än falsk nedräkning. För oavsett vad jag gör vet vi alla hur det kommer att sluta. Vi får väl bara låtsas att nästa heartbreak ger inspiration till precis lika mycket dikter och texter som föregående. Jag skriver bäst när jag är ledsen. Kanske kan jag till och med skriva en låt jag blir nöjd med. Förr eller senare. Så ge mig lite mer bittersweet, om det nu är det enda du kan ge mig. Ge mig möjligheten att lära mig ännu lite mer om mig själv. För jag gillar inte det här. Själva situationen är inte problemet. Det är hur jag hanterar den. Jag lurar till och med mig själv, och går på det allt som oftast. Vad får jag ut av det? Tomhet. Jag känner mig nästan lika tom som jag låtsas att jag är. Tomhet är inte vackert. Tomhet gör inte ont, men den ger inte heller några dikter. Ingenting att tänka på när man har tråkigt. Ingenting att jaga iväg det grå. Jag vill inte ljuga mer för mig själv. Jag vill inte ljuga mer för dig. Jag vill visa dig precis hur mycket jag bryr mig, fast jag vet att jag skulle förlora dig fortare län jag kan säga fjäderpenna.
 

It's all your fault. You called me beautiful.

I dag är inte min dag. För det första är jag trött. Två nätter med försvinnande lite sömn har gjort sitt till mitt humör. Eller från, snarare. Om man ser det matematiskt. Fast varför skulle man någonsin vilja göra det?
 
För det andra spelar grannarna hög musik. Musik stör mig inte. Musik är trevligt. Problemet är när det bara är basgången man hör. Vet ni? En genomsnittlig låt har en hysteriskt tråkig basgång. Vanligen brukar jag svara upp med att höja min egen musik, men i dag går inte det. Av någon konstig anledning ungerar inte min bas. Visst kan jag lyssna på hög musik ändå, och det gör jag. Men dels gör det ont i mitt musikhjärta, och dels hörs det inte lika mycket ut. Alltså blir det ganska meningslöst. Dessutom mådde jag dåligt i morse. Dåligt som i depp-dåligt. Det var ett tag sen. Man måste väl ha såna dagar också. Nu är jag inte så deppig längre dock, utan mest grinig. Vad är det för fel på bashelvetet när man behöver det?!
 
Visst ja! Uppdatering på Obvious-fronten. Han verkar ha upptäckt att det bara är han som blir lidande av att posta kommentarer här på min blogg. Därför har han uppgett att han kommer skriva om mig på "annat håll" istället. Vad han tror sig kunna vinna på det vet jag inte. Mina vänner är för lojala för att tro på vad han eventuellt skulle säga om mig, så vad är det för vits med att ranta någonstans där jag inte läser det? Fast, intet mig emot. Jag gnäller absolut inte. Är jag med honom är jag nöjd. Vill bara ha tillbaka min dator som han har. Har både erbjudit mig att komma och hämta den samt att han kan lämna den hos S eller C, men han vägrar. Så det får väl bli kronofogden då eftersom han inte verkar vilja ha det på annat vis. Stolthet förblindar många människor kära folk. Å andra sidan skulle jag inte heller våga träffa någon in person som jag sagt såna retarded saker till. Inte för att jag skulle sätta mig i det läget. Den dagen jag önskar någon död blir den dagen jag tappat alla former av självrespekt jag nu har. Men nog om det.
 
Tänkte nu sluta blogga eftersom jag inte har något att säga egentligen. Men det är viktigt att man talar om att man lever. En rolig sak dock; jag råkade sno med mig F's iPhone-laddare i dag, och lämna min egen. F får alltså, på obestämd framtid, stå ut med en rosa iPhone-laddare. Hans ytterst sarkastiska kommentar på detta var: "How will I be able to live with the shame?" Det hade kanske varit roligare om det var en grabb som var åtminstone en gnutta homofobisk.
 
 

På en flygplats i Oslo

Sitter här på en flygplats i Oslo och bloggar. Den här gången inte så mycket för att jag kan som för att jag är uttråkad som få. Har redan väntat i ett par timmar och har ca 40 minuter kvar. Att titta på norrmän som går förbi är inte så roligt i längden. Speciellt som de ser rätt mycket ut som svenskar enligt min mening. Efter att ha lystret till Norsk hiela veckoslutet er det inte kempegöj längre. Ok, Hannah. Din norska är briliant. Eller inte. Faktum är att min gramatik där var rätt improvicerad. Men några ord har jag i alla fall lärt mig under helgen, och en hel massa språkstrategi.

 

Hur var mötet då? Eller mötena. Ja, man kan nog sammanfatta helgen som rätt awesome. Mötet var intressant. I alla fall ibland. Ibland var det tråkigt, och jag somnade nästan. Vid ett tillfälle la jag mig ner på bordet och gjorde just detta. Men jag satt långt bak så det gjorde inget. De hade kollosala konferenssalar. Så stora att vi behövde ljudsystem med mikrofoner för att höras.  Mötena hölls under fredag kväll, 9 timmar på lördag och 3 timmar på söndagen, alltså i dag. Förutom att ha möte har vi ätit hysteriskt god och lyxig mat. Varje lucnh var en bufé med en massa olika maträtter följt av desert, och middagen var trerätters. Vi hade också tillgång till simbasäng och gym, men jag som inte vetat detta i förväg hade varken badkläder eller träningskläder med mig. Istället har jag socialicerat hela helgen med E och alla norrmän. På fredagkvällen körde vi en quiz, och på lördagen hade vi hyrt in en komiker som kom till oss och var allmänt awesome. Jag var orolig att jag inte skulle förstå honom eftersom jag har svårt att hänga med när norrmän pratar väldigt fort, men jag förstod faktiskt allt och var en av de som skrattade mest. Och ja hörni, myten stämmer. Norrmän skämtar precis lika mycket om oss svenskar som vi skämtar om dem.

 

Jag vill inte sitta här längre. Kan inte planet avgå tidigare bara för min skull. Pretty please? Jag vill hem. Eller inte hem egentligen, men till Stockholm vill jag iallafall. Jagm åste bestämma mig för om jag ska särskriva "i alla fall" eller inte. Det ska vara särskrivet tror jag, men det är så hysteriskt fult. Jaja nu ska jag avsluta här. See you in Sweden!


Ingenting står över mig!

Sitter här på ett plan och bloggar från himlen. Mest för att jag kan. Kan dock inte publicera, men det är mindre viktigt. Det är trevligt här i himlen. Solen skiner på mig, och jag hittade just ett par solglasögon vid mina fötter. Sweet. Snygga var de också. Tror dock att märket är fake, men är inte säkert. Får fråga S2 vid något tillfälleParamore sjunger i mina hörlurar. En av de nya låtarna. Jag känner mig cool som sitter här med min dator och skriver på ett flygplan. Det ser nog ut som att jag jobbar mycket hårt med något skrivarbete. De skulle bara veta. Nu var låten slut, och den ersattes av Say When med The Fray. Min iPhone står på Airplane-mode. Vilken tur. Jag trodde nästan att jag hade glömt det.

 

Dagen shoutout (is that a thing or what?) tänker jag ge till ledsagarpersonalen på Arlanda Airport. Eller, jag vet inte så mycket om den i sin helhet. Men bruden som ledsagade mig var helt underbar. Vi diskuterade bland annat hennes kollegor. En av dem har en grej ihop med henne där de SMS:ar om Dagens kändis. Ja, så ofta får de se kändisar. Avundsjuk är jag. Jag blev nästan ledsen när jag var tvungen att gå på mitt flyg och säga hejdå till henne. Har inte planerat att ha någon ledsagning på tillbakavägen, annars hade jag hoppats på att få henne igen. Brukar bara ta ledsagning när jag är under tidspress på en väldigt okänd plats. Då jag har mer än en timme på mig i Oslo har jag alltså inte beställt någon där. Jag ska hitta till någon Pepps Pizzeria och möte upp någon Jörgen. Jörgen, fast med norskt Ö som jag inte kan skriva. Jag ska alltså åka till ett land jag (i princip) aldrig har varit i, på en flygplats jag aldrig varit på, till en pizzeria jag aldrig hört talas om för att möta en människa jag aldrig träffat. Spänningen stiger! Jag hoppas fortfarande att A kommer vara där. Då finns det någon mer än E jag fatiskt känner. Vänta nu. E är E va? Eller är hon E2? Nej, E2 är E2. Förvirringen stiger. Skitsamma.

 

Moln glider långsamt förbi under mig som sockervadd. Varför äter folk sockervadd? Det är liksom..socker. Bara socker. Also; varför ska alla flygvärdinnor se mer eller mindre likadana ut? Jag vill ha en överviktig kvinna i 55-årsåldern utan smink och utan ansträngt leende. Gärna ska hon ha en Göteborgsk accent också. Eller varför inte en skäggig karl? Konstiga analyser. Det är borgarnas fel, säger jag. Jag avslutar där.


So true

Slouched behind a keyboard
Your fingertips are nails
I bet face to face your social skills surprisingly fail
Come a little closer
I didn't catch your name
Insult me all you want to
But dare you do it to my face?
 
You're entitled to your opinion
But I must ask you way
If all your say is hurtful
I would take to heart your written sigh?
It was heavy on the intent
But light in its effect
And when I'm the subject
Here's the reaction you can expect
 
Fuck you.

Dagens andra blogginlägg

Vill börja med att göra en liten shoutout till Emma och Marie. Tack för er support. Ni är typ bäst, och jag hoppas att mitt lilla bloggdrama ger er mycket att skvallra om där borta. The pleasure is all mine isåfall. :D Caroline kan läsa detta och mitt svar på hennes kommentar i förra inläggets kommentarsfält. På tal om bloggdrama... Det ska komma något gott ur allt antar jag. Spanar man lite på min besökarstatistik så har denna förbättrats markant sedan det här började. Bara idag kan jag stoltsera med 80 sidvisningar. Härligt att folk tycker att det är så spännande. Det är ganska gulligt tycker jag.
 
Nu ska jag dock vara tråkig och blogga om normala saker. Sorry hörni. Men det kanske kommer mer. Vad vet jag. Just nu sitter jag i köket och lyssnar på Script. Igen. Men jag älskar Script. Dagen har fördrivits i ett ganska lugnt tempo. Har lyssnat på Paramores nya platta, pratat i telefon med Emma och I, lagat och ätit mat samt bestämt med L2 när vi ska mötas på fredag. Hon ska vara hundvakt i helgen då jag ska flyga över till Norge, där jag ska vara svensk representant på årsmötet för Norska US, tillsammans med E. Vi fick skaffa en ny E nu, eftersom Emma förbjöd mig att kalla henne för det. Här försöker man låta bli att hänga ut folk, och de skäller ut en för det. :D Aldrig är ni nöjda, sötisar. I alla fall... F bokade flygbiljetterna åt mig, fast han typ inte behövde. Bäst, är han. Jag är allmänt glad att jag kan följa med överhuvudtaget. Det är tur att min hund har så många som älskar henne, så att det är lätt att hitta hundvakt. Lätt är en underdrift. Det blev nästan en kamp mellan L och F2 om vem som skulle ta henne. Jag löste det genom att säga att F2 kunde få ta henne när jag åker till London, och det accepterades. Jag är så pepp! Norge! Hoppas A och E2 är där. Och jag måste skriva en lista av alla namnförkortningar så jag inte glömmer. Jag ska faktiskt göra det. Jag älskar den här låten. Bara så ni vet det. Nej, nu dissar jag. Puss!

Till Tommy

Tommy; Din stackars sate. Du inser nog inte hur uppenbart det är att det du säger inte stämmer. Du bryr dig visst om mig. Vet du hur jag vet det? Hade du inte gjort det hade du inte skrivit till mig. Hade du inte gjort det hade du gått vidare med ditt liv, glad åt att inte behöva ha mer med mig att göra. Men du fortsätter skriva till mig. Detta trots att du vet att allt du säger hamnar hos polisen. Du hade kunnat radera mig fullkomligt ur ditt liv. Du hade kunnat lämna min dator hos S och sedan inte behöva ha något mer med mig att göra. Ändå väljer du att fortsätta läsa min blogg, fortsätta kontakta mig i någon slags försök att få mig ur balans. I någon slags försök att få mig att må lika dåligt som du gör. Så desperat. Så desperat att du önskar mig döden. Gång på gång hetsar du dig själv till att fortsätta, eftersom du tror att det är det enda som hjälper mot din egen otillräcklighet. Jag är egoistisk, jag är en djurplågare, jag borde dö, jag är en hora. Tänk om jag skulle svara med liknande saker? Tänk om jag skulle börja kalla dig olika saker som föll mig in. Tänk om jag skulle anklaga dig för en otrohet du inte gjort dig skyldig till. Men nej. Jag sjunker inte så lågt. Jag tycker bara synd om dig för att du gör det. För att du på allvar tror att jag ska hänga mig bara för att du säger åt mig. Det du inte verkar inse är att jag är över dig, Tommy. Det enda du uppnår är att jag tycker illa om dig, samt tycker att du är tragisk, och tycker synd om dig som är i ett så stort behov av psykisk hjälp du uppenbarligen inte får.
 
Varför gör du såhär mot dig själv? Varför lägger du inte all den här energin på att ta hand om din nya flickvän istället? Du borde vara hos henne och göra henne lycklig all den tid du nu lägger på att jaga efter ditt ex och försöka förstöra för mig. Det kommer inte att ta dig någonstans Tommy. Förstår du inte det? Det är inte din plikt att tala om för mig vilken dålig människa du tycker att jag är. Har du rätt i att jag är en egoistisk hora som bara tänker på mig själv så kommer jag att märka det, vet du. Jag kommer märka det den dag jag inte har några vänner kvar. Lägg din energi på de människor du tycker om istället. Jag behöver inte ditt gillande. Du får tycka hur illa om mig du vill. Önska mig död varje natt om det gör dig lycklig. Men vet du vad? Jag tror inte att det gör det.  Jag tror att du måste gå vidare med ditt liv.
 
Om jag nu är så värdelös; skit i mig. Sluta försöka och älska din Johanna istället. Hon förtjänar verkligen inte att du håller på som du gör. Motsatsen till kärlek är inte hat. Det är likgiltighet.

Natt/tidig morgon-bloggning

Svar till Tommy Lundkvist (Alias: Obvious): Kära ex. Har nu fått bevisat att det är du, så du behöver inte leka anonym längre, även om jag inte tvivlar på att du kommer försöka förneka det. Du är liksom lite avslöjad. Anyway... Din omtanke om min hund är mycket rörande. Men oroa dig inte, jag har hundvakt ordnad för min Londonresa med "min F." Beträffande det du säger om min mamma; oj, du kan tänka själv och allt möjligt. Jag har berättat för dig i förtroende att det är det taskigaste du skulle kunna säga, och du använder dig av det. Bra tänkt där! Tyvärr (för din del) säger det mer om dig än om mig. Så..Sorry. ^^

 

Sitter här och fryser i kollektivets kök, och klockan är mycket. Men efter långt samtal med Emma och sedan läsande av Harry Potter (läser om..igen) så sprang tiden liksom iväg något. Imorgon tänkte jag dra mig in mot staden. Får hoppas att jag orkar upp till lämplig buss. Vad jag ska göra där har jag dock inte beslutat än. Antingen träna eller träffa S förmodligen. Vi får väl se. Jag saknar F. Det har jag gjort hela kvällen. Ville ringa Finaste eller I och beklaga mig, men fick inte för Emma. Men det gör inget för hon är bäst.<3 Dessutom får jag faktiskt träffa honom snart igen. Typ..2 veckor. OK, det var inte så snart. Men skitsamma. Positiv energi! Jag har åtminstone någon att längta efter.


RSS 2.0