Tell my love, I'm leaving!

Hi!
Bra dag idag, och det där måste vara det tråkigaste sättet att inleda ett blogginlägg på som finns. Iallafall så åkte vi till Skanstull för att träffa Gustav idag - ny erfarenhet för mig. Grabben var awesome! Speciellt hans taste in music. Alternative ftw! Vi hamnade på ett fik i Skrapan som jag genast älskade, eftersom de spelade en platta med Ellie Goulding. Det var förövrigt allmänt orginellt, då de bara sålde organisk läsk, och fika i samma standard. De andra verkade aningen skeptiska men jag tyckte bara det var spännande. Om man nu inte förväntar sig att colan ska smaka cola alltså. Vi satt där och pratade ett bra tag innan vi drog vidare till Donken där allt var väldigt icke organiskt och vardagligt. Men vem säger nej till nuggets? Där pratade vi om överklassen respektive medelklassen, samt överklasstockholm VS Söderort. Alltid lika roligt! 
 
När vi sagt hejdå till Gustav vid tunnelbanan åkte vi till Högdalen och hälsade på Tommy och hans nya iller Crystal. Hon är så söt att man skulle kunna kidnappa henne. Nu befinner vi oss i Hökarängen och Sandra vill ha sällskap ut så jag ska avsluta detta fina inlägg.  

Here I am!

Ja, jag har bytt blogg. Igen. Gnäll inte! Jag tycker det är roligt. Förövrigt kom bloggnamnet till mig som ett infall, och det finns nog inget ord som beskriver mig bättre. Jag är the mistress of overkils. Overthinking, overkilling, overfeeling. Är det sista ens ett ord? Skitsamma. Här är jag iallafall och här blir jag väl förhoppningsvis kvar mer än några dagar åtminstone. Nej, nu överdrev jag. Så ofta byter jag inte blogg. Bara en gång i halvåret sådär. Jag saknar faktiskt My Downfall. Det var en blogg som hette duga. Jaja, nu ska jag avsluta det här något babbliga inlägget. Siao!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0